fbpx

Noutăți

Realizarea concursului educațional virtual “Investește virtual, câștigă real“

Realizarea concursului educațional virtual “Investește virtual, câștigă real“

Suntem incantați de realizarea concursului educational virtual “Investește virtual, câștigă real“ pentru Invest Club, cea mai mare comunitate de investitori din România.

Concursul “Investește virtual, câștigă real” se va desfasura periodic si este parte componentă în Portalului Investitorilor din România, primul proiect dezvoltat de Holisun pentru Invest Club.

"Înscrierile în cadrul primei editii al concursului se realizează în perioada 9-20 noiembrie, accesând acest link, iar concursul de închide pe 20 decembrie.

Premiile primei ediții, ce constau în abonamente premium în cadrul Portalului, vor fi acordate după 20 decembrie, dată de încheiere al primei ediții din cadrul concursului.” a declarat Paul Maior, președintele Invest Club.

Complexitatea concursul investițional virtual este dat de cele aproape 700 de instrumente financiare apartinând Bursei de Valori București și Asociației Administratorilor de Fonduri din România prin care participanții realizează investiții virtuale dar și de instrumentele educaționale conexe, prezente în cadrul Portalului, precum, comunitatea Invest Club, prezența prin forum, articole, evenimente online cât și partea pasivă din platforma, prin: teste de cultură investițională, finpedia – cel mai mare dicționar investițional din România, modele de portofolii, video-uri educaționale și dashboard-urile investiționale.

"Fiind o companie românească dedicată cercetării si dezvoltării în IT, al cărui slogan timp de 19 ani este „WE BRING YOU THE FUTURE!” suntem incantati de continuarea parteneriatului cu Invest Club in vederea dezvoltarii unor solutii tehnice inovatoare pentru Piata de Capital din Romania si rolul pe care concursul educational virtual realizat de Holisun poate sa il aiba in dezvoltarea comunitatii locale de investitori." a declarat Prof. Univ. Dr. ing. Oliviu Matei, Fondatorul Holisun

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.