fbpx

Noutăți

SALVAMONTUL DIN MARAMUREȘ FACE PRIMUL PAS SPRE DIGITALIZARE

SALVAMONTUL DIN MARAMUREȘ FACE PRIMUL PAS SPRE DIGITALIZARE

În anul în care lucrurile parcă au stat în loc, echipa Salvamont Maramureș, care prin natura activității este în continuă mișcare, a făcut și primii pași spre transformarea și digitalizarea activității sale prin construirea unui site de înaltă calitate, în parteneriat cu HOLISUN.

Acesta va servi ca punct de informare privind procedurile de siguranță, legislația în vigoare și punctele de lucru ale serviciului, pentru turiștii care aleg stațiunile și traseele din Maramureș pentru a-și petrece concediile.

În plus, pe site puteți găsi acum și echipa Salvamont Maramureș, și îi puteți vedea și cunoaște pe cei care își riscă viața pentru noi și ne ajută în situațiile critice.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știm, însă, este să respectăm sfaturile echipelor de salvatori montani, legislația în vigoare, semnele de pe trasee și să fim responsabili pentru a nu le da de lucru și a nu ne pune în pericol viața.

 

Puteți vedea noul site al Salvamontului Maramures aici

 

Vă recomandăm mai ales citirea măsurilor de siguranță pe care trebuie să le aveți în vedere pe pârtii și pe traseele montane. Sunt informații importante, care vă pot feri de multe neplăceri pe munte.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.