fbpx

Noutăți

Se lansează robotul inteligent pentru chat: SCALE

Se lansează robotul inteligent pentru chat: SCALE

Avem plăcerea de a vă invita la un eveniment special, care va avea loc marți, 30 mai 2023, începând cu ora 10. Este vorba despre prezentarea oficială a chatbot-ului inteligent SCALE, dezvoltat în cadrul proiectului SCALE de compania Holisun din Baia Mare și Transilvania IT Cluster, orchestrator al Transilvania Digital Innovation Hub.

Acest eveniment își propune să vă ofere ocazia de a descoperi cum tehnologia și inovația pot contribui la o relație mai eficientă între administrația locală și cetățeni. Chatbot-ul inteligent SCALE reprezintă un instrument digital inovator, creat pentru a facilita accesul cetățenilor la informații de interes public și pentru a contribui la digitalizarea serviciilor publice.

 

Vă invităm să fiți alături de noi în această prezentare oficială, unde veți putea afla în detaliu despre funcționalitățile și beneficiile pe care acest chatbot le aduce în interacțiunea cu cetățenii. De asemenea, veți avea oportunitatea de a discuta direct cu reprezentanții Primăriei comunei Florești, județul Cluj, și cu echipa de dezvoltare a proiectului SCALE.

 

Evenimentul va fi organizat online, iar pentru a participa vă rugăm să vă înscrieți accesând acest link: https://bit.ly/3Mx1IX5

 

Vă mulțumim anticipat pentru interesul acordat și pentru contribuția dumneavoastră în promovarea inovației și a serviciilor publice digitale. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături la acest eveniment deosebit.

 

Cu considerație,

Echipa proiectului SCALE

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.