fbpx

Noutăți

Seminar online: Boost your performance! (Editia II)

Seminar online: Boost your performance! (Editia II)

Boost your performance!

Editia II

Seminar online, 22 Aprilie, orele 19 - 20:30

     Ești pregătit pentru nivelul următor al afacerii tale ?

     Scop: sesiunea se adresează antreprenorilor și managerilor care doresc eficientizarea activității echipei lor de vânzări, concomitent cu minimizarea și automatizarea activităților repetitive.

     ”Ce este esențial, creativ și inovativ operăm noi, ce este consumator de timp și energii, face AIDA!”

Ciprian Morcan, CEO Hygia Consulting

     ”Activitatea cea mai importantă, cu impactul cel mai puternic asupra afacerii mele este menținerea relației cu clienții. Înainte nu aveam timp suficient, pentru că îl consumam pe activități de tip C”

Dorin Zagrean, CEO Krypdor Invest

 

Obiective. La finalul sesiunii cursanții vor putea:

  • aplica metode de prioritizare, pentru delegare: ”Sugestia de 25.000 USD” și Metoda ABC
  • testa ușurința utilizării automatizării activităților importante dar consumatoare de timp
  • evalua beneficiile delegării activităților de hunting și farming către AIDA

 

Traineri

Radu Nechita - trainer licențiat LIFO®, Human Synergistics® și Coaching în 7 pași™

Radu NechitaRadu este specializat în tehnici de vânzare consultativă, negociere persuasivă, comunicare interpersonală profesională, leadership și managementul activității echipelor. Antreprenor din 1995, broker pe piața de capital între 1996 – 2000, cu studii post-universitare în diplomație și relații internaționale – 1998, Radu este un practician care a activat ca manager, trainer și coach în companii multinaționale.

Din 2015, își dezvoltă afacerea proprie, Mentor Training. Autor al cărților Vânzarea consultativă – 125 de tehnici și Către leadership prin management,  

Peste 550 de cursuri, în 20 de ani de carieră neîntreruptă, cu peste 13000 cursanți din România, Rep. Moldova, Italia, Germania.

 

Tudor Fărăgău - Director de Vanzari Holisun

     poza tudor faragau

      Tudor a pus cu succes în practică tehnicile de vânzări consulative în domenii precum: piața de Capital, Banking și IT.

      Tudor este în prezent Director de Vânzări în cadrul Holisun, unul dintre cei mai vechi furnizori privați de servicii de  cercetare și dezvoltare aplicată din Europa Centrală și de Est.

  

 

 

Cui i se adresează evenimentul: antreprenorilor, managerilor de top și de mijloc din producție, achiziții, vânzări, IT, resurse umane, logistică, team leader-ilor,  coordonatorilor de echipe de vânzări, start-upper-ilor.

Pentru a participa la seminar intră pe pagina Holisun și completează formularul de înscriere: https://holisun.com/eveniment

Succes!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.