fbpx

Noutăți

Smart City. De la idee la implementare

Smart City. De la idee la implementare

Ce înseamnă o comunitate inteligentă, care sunt principalele tehnologii folosite, cum ar trebui să se implice societatea civilă sau ce surse de finanțate are România pentru aceste proiecte - sunt doar câteva întrebări la care raspund- Eduard Dumitrașcu, Președinte Asociația Română pentru Smart City și Prof. Univ. Dr. Ing. Oliviu Matei - Universitate Tehnică Cluj-Napoca și fondator Holisun.

Invitatii nostri:

Dl Eduard Dumitrașcu, Președintele Asociației Română pentru Smart City

Asociația Română pentru Smart City este principala autoritate a Industriei Smart City din România. Ecosistemul nostru reunește experți și profesioniști din fiecare domeniu relevant industriei, dar și peste 260 de parteneri și membri - Ministere, Primării, Consilii Județene, Companii, Universități, Centre de Cercetare și Inovare, etc. Viziunea asociației este crearea unei națiuni puternice, inovatoare, sustenabil dezvoltată, educată digital, cu cetățeni implicați și accesibilă tuturor.

 

Prof. univ. dr. ing. Oliviu Matei - Fondator Holisun


Holisun este una din cele mai vechi companii IT de R&D din România, furnizor de produse software de înaltă calitate pentru clienți publici și privați din Europa, Asia, America de Nord si partener de cercetare pentru universități de prestigiu din România, Statele Unite, Franța, Danemarca, Grecia și Olanda.
Holisun a dezvoltat în cei aproape 20 de ani de experiența produse dedicate în domeniul de business, aeronauticii, militar, medical, al educației, agriculturii și realitate augmentata.

 

Urmareste emisiunea aici

 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.