fbpx

Noutăți

Universitatea Transilvania din Brașov are haine noi, digitale
Universitatea Transilvania din Brașov

Universitatea Transilvania din Brașov are haine noi, digitale

Universitatea Transilvania din Brașov începe acest an nou nu numai cu speranța reîntoarcerii la normal, ci și pregătită pentru activitate cu un site nou, bine organizat, echipat cu toate cele necesare pentru aspiranți, studenți, cadrele didactice și administratori.


Holisun a creat toate paginile web, atât cel al Universității, cât și toate paginile facultăților din cadrul acesteia, astfel că toate sunt integrate impecabil și funcționează la unison.


Ne bucurăm de acest parteneriat extrem de operativ, de rezultatele impecabile pe care le-am avut și de profesionalismul exemplar de care au dat dovadă bunii noștri parteneri de la UniTB.

Toate sunt acum puse la locul lor, așa că noul an găsește Universitatea pregătită de lucru, gata pentru a face istorie și pentru a schimba viețile studenților în mai bine.

Dacă vrei să vezi cum arată noua pagină web a Universității Transilvania din Brașov, intră aici 

Vei găsi acolo toate datele necesare admiterii și informații utile pentru studenții actuali dar și pentru public.

Vă dorim mult succes în noul an și realizări numai la superlativ!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.