fbpx

Noutăți

Viitorul arată bine!

Viitorul arată bine!

Holisun împreună cu noua generație!
În 19 Mai, copiii de clasa a IV-a de la Scoala Internationala Baia Mare ne-au făcut o vizită, din curiozitate asupra a ce se întâmplă într-o companie de soft.

Turul a inclus o vizită în toate departamentele companiei, cei mici aflând informații interesante despre proiecte și ce facem noi aici. Curiozitatea le-a fost satisfăcută la vizita departamentului de cercetare, unde Prof. Univ. Dr. Oliviu Matei le-a povestit celor mici, plin de entuziasm, despre sistemele aquaponice (unul din proiectele la care Holisun lucrează în prezent), apoi le-a prezentat puțin istoria calculatoarelor precum și ochelarii inteligenți. În imagine puteți vedea cum cei mici ne-au lăsat o mică amintire a vizitei lor.

Vă iubim, dragilor, și vă mai așteptăm cu drag pe la noi!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.