fbpx

Noutăți

Webinar: Antreprenoriatul și soluții IT în era post COVID-19

Cum arată viitorul in era post COVID-19, ce soluții IT putem folosi pentru a avea succes si chiar la mai multe întrebări veti gasi răspunsuri de la Oliviu Matei- Fondatorul Holisun și Marius Ghenea Managing Partner Catalyst România

Va invitam sa urmariti webinarul: XPN Live: Antreprenoriatul și soluții IT în era post COVID-19 !

XPN Live este un canal de comunicare online dezvoltat în cadrul X Party & Networking, cea mai mare platformă de networking din România, care debutează cu o serie de webinarii cu tematica adaptării la era post COVID-19.

Invitați speciali:

  • Prof. univ. dr. ing. Oliviu Matei - Fondator Holisun
  • Marius Ghenea - Investitor, Antreprenor, Managing Partner Catalyst România

Moderator XPN Live:

  • Luciana Indre – jurnalist, realizator,moderator TV
    (Clever Media Network: Look Plus, ServusCluj, Look Medica)

oliviu-matei

Domnul Prof. univ. dr. ing. Oliviu Matei - Fondator Holisun

Holisun este una din cele mai vechi companii IT de R&D din România, furnizor de produse software de înaltă calitate pentru clienți publici și privați din Europa, Asia, America de Nord si partener de cercetare pentru universități de prestigiu din România, Statele Unite, Franța, Danemarca, Grecia și Olanda.

Holisun a dezvoltat în cei aproape 20 de ani de experiența produse dedicate în domeniul de business, aeronauticii, militar, medical, al educației, agriculturii și realitate augmentata.

Domnul Marius Ghenea, Investitor, Antreprenor și Managing Partner Catalyst Romania.

Având peste 25 ani de activitate antreprenorială, cu o serie de investiții de succes în multiple țări din Europa de Est, dl. Mariu Ghenea se află în topul antreprenorilor conform Forbes România. Acesta este co-fondator al programului mini-MBA BusinessDrive dedicat antreprenorilor și managerilor.

În anul 2016 și 2017, în cadrul competiției Central European Start-up Awards, a câștigat premiul “Investitorul Anului” alături de Catalyst Romania.

marius-ghenea

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.