fbpx

Noutăți

Webinar „Atuurile digitalizării” organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud

Webinar „Atuurile digitalizării” organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud

Suntem incantați să anunțăm parteneriatul cu Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin Centrul Europe Direct Bistrița, in vederea organizării webinarul „Atuurile digitalizării”, prin intermediul căruia se dorește sprijinirea mediului de afaceri al județului Bistrița-Năsăud, si îmbunătățiriea evoluției mediului antreprenorial românesc prin găsirea celor mai bune soluții digitale în dezvoltarea afacerilor.

Au pregătit, pentru invitați, reprezentanți ai mediului de business (manageri, antreprenori s.a.), prezentarea avantajele oferite de Uniunea Europeană pentru dezvoltarea business-urilor, expunând noi modele de afaceri prin care antreprenorii să pășească cu încredere spre o nouă eră digitală.

 

Pentru găsirea soluțiilor optime la problemele întâmpinate, dl. Matei Oliviu Dorin – Fondator și CEO HOLISUN expert în acest domeniu, va elabora abordarea practică a digitalizării proceselor de business.

Va invitam sa urmariti un extras din webinarul „Atuurile digitalizării”, organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita Nasaud si Europe Direct Bistrita, in care dl. Oliviu Matei-Fondatorul Holisun discuta despre cum digitalizarea, accelerata de COVID-19 genereaza o (r)evolutie in mediul antreprenorial romanesc.

Evenimentul a avea loc în data de 30 septembrie 2020, începând cu ora 14:00 și a fost transmis Live.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.