fbpx

Noutăți

Workshop Online> Afacerea ta post COVID-19: Soluții digitale, legale și de finanțare pentru IMM-uri

Workshop Online> Afacerea ta post COVID-19: Soluții digitale, legale și de finanțare pentru IMM-uri

Suntem incantati sa anuntam alaturi de partenerii nostri RCG Consulting Group si Societatea de Avocatura IUGA organizarea in data de 26 noiembrie, de la ora 19:00, workshop-ul gratuit “Afacerea ta post COVID-19: Află soluții digitale, legale și de finanțare nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii”.🍾🥳

În cadrul workshop-ului “Afacerea ta post COVID-19: Află soluții digitale, legale și de finanțare nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii”, desfășurat online pe platforma Zoom vom discuta despre principalele soluții digitale, provocări legale și soluții de finanțare nerambursabilă pentru (r)evoluția afacerii tale în acesta perioada provocatoare dar plină de oportunități.

Acest workshop este gratuit și destinat IMM-urilor pregătite pentru adaptarea la schimbarea pe care o trăim și care vor să afle despre provocările cât și oportunitățile de business pentru perioada următoare.

Multumim Ceccar Cluj, Invest Club, OAR / Filiala Timiş si Transilvania IT Cluster pentru sustinerea si recomandarea workshop-ului!


Multumim de asemenea partenerilor media Napoca Live, CLUJUST si Financial Intelligence pentru promovarea workshop-ului, un workshop deosebit de important pentru viitorul IMM-urilor din Romania in noua economie digitala!

Workshop-ul se va desfășura online în 26 noiembrie, de la ora 19:00, pe platforma Zoom. 


Mai multe detalii despre eveniment si inscriere gasiti aici.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.