fbpx

Noutăți

Zbor deasupra unui cuib de cuci... sau realitatea augmentata in training-ul pilotilor

Zbor deasupra unui cuib de cuci... sau realitatea augmentata in training-ul pilotilor

Avem din ce in ce mai multe cereri de utilizare a solutiei noastre AR Assistance in training-uri de mare rafinament. Una dintre cele mai avansate cereri se refera la utilizarea AR Assistance de catre cei care incep sa piloteze avioane singuri. Este un moment critic, cand instructorul este la sol, neputincios, elevul este in aer, neajutorat. AR Assistance poate realiza comunicarea intre cei doi ca si cum ambii ar fi in avion. 

Astfel ca recent am facut teste si a putut face streaming pana la o altitudine de 800 m, limitare datorata semnalului GSM transmis de antenele de la sol. Astfel ca, in acest moment putem spune ca AR Assistance este util in training-ul pentru planoare si avioane ultra-usoare. Un pas mare... in sus!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.