fbpx

Noutăți

Alumni UTCN

Alumni UTCN

Holisun, în calitate de „Production Partner" al evenimentului Alumni UTCN, are deosebita onoare de a vă invita la o întâlnire unică de networking la care vor participa peste 300 de absolvenți ai Universității Tehnice.

Dintre invitații speciali amintim:

Excelența Sa, Dl. José Guillermo Ordorica Robles, Ambasadorul Mexicului în România - invitat Holisun.
Domnul Prof. Univ. Dr. ing. Vasile ȚOPA, rectorul Universității Tehnice

În cadrul evenimentului vom lansa, în premieră Aida, un produs IT destinat eficientizării și automatizării sarcinilor repetitive din cadrul companiilor care activează în domenii tehnice ( construcții, arhitectură, electronică, inginerie, telecomunicații, etc).

aida 4 ok

Conform studiilor efectuate de Holisun pe un eșantion reprezentativ, prin implementarea acestei soluții IT dedicate, productivitatea unei companii din domeniul tehnic are un trend ascendent de până la 25%.

Alumini UTCN ne va oferi oportunitatea să ne cunoaștem și să vă împărtășim mai multe informații despre produsele Holisun.

Voucher Holisun: DUTMMR cu reducere 30% pentru evenimentul Technical University Alumni Party & Networking

Data și locatie: 26 Septembrie 2019, ora 18:00, Chios Social Lounge, Cluj Napoca.

În cazul în care ne veți onora cu prezența, vă rugăm să ne confirmați participarea.

Despre noi:

Holisun este o companie 100% românească, cu o experiență de 18 ani pe piața IT și Software, fondată în Baia Mare - Maramureș de Prof. Univ. Dr. Ing. Oliviu Matei, din cadrul Universității Tehnice.

Suntem dedicați inovării, implicați în proiecte internaționale de cercetare în cadrul cărora desfășurăm activități de R&D pentru diferite companii, instituții internaționale sau Comisia Europeană.

Recent, am decis să folosim know-how-ul asimilat în cei 18 ani de R&D pentru dezvoltarea unor produse proprii de top, pe care le utilizează deja clienți din Europa, Statele Unite, Asia și Orientul Mijlociu.

Printre clienții nostri se numără Electrolux Group (Divizia Science Fiction), Airbus (Divizia Militară), Forex Signals, Dallas University, etc.

Suntem una dintre companiile românești de IT cu cea mai mare expertiză în R&D, parteneri de cercetare în proiecte dezvoltate de IBM, Ericsson, Volvo Cars, Siemens, etc.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.