fbpx

Noutăți

Parteneriat Holisun cu Universitatea de Construcții din București pentru digitalizarea învățământului superior

Parteneriat Holisun cu Universitatea de Construcții din București pentru digitalizarea învățământului superior

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul Holisun cu Universitatea de Construcții din București în vederea adaptării platformei de E-Learning LearnEscu, dezvoltată de Holisun pentru exigențele învățământului superior din cadrul Universității de Construcții din București.

 

Prin platforma LearnEscu, dezvoltată conform exigențelor Universității de Construcții, fiecare curs va avea propria metodă de examinare online, acces la lecții, forum, sondaje, teme, chat între studenți și profesori cât și workshop-uri.
LearnEscu este soluția mult așteptată de E-Learning de mediul universitar și studenții care vor să aibă la dispoziție o singură platforma de E-Learning pentru toate cursurile. Prin LearnEscu am rezolvat în mare măsură necesitatea folosirii unor platforme multiple de comunicare, online precum Zoom, Skype, Microsoft Teams sau altele care de multe ori au generat confuzie în rândul profesorilor și al studenților.” Prof. Univ. Dr. ing. Oliviu Matei, Fondatorul Holisun

 

Cum se vor desfășura cursurile prin LearnEscu?

 

  • După ce studentul s-a înscris la un curs prin LearnEscu, va putea avea acces la spaţiul de curs. Studentul poate studia lecţie după lecţie, sau poate selecta orice capitol și lecţie din curs, poate rezolva seturi de exerciţii, teste sau teme pentru acasă, accesa legături externe către site-uri specializate, studii de caz. Documentaţia aferentă cursului/lecției existentă în cadrul platformei poate fi descărcată de către cursanți, această fiindu-le disponibilă din acel moment și off-line.

 

  • Fiecare curs va putea dispune de propria modalitate de examinare. Unele cursuri vor putea să aibă teste online, în timp ce alte cursuri vor dispune de proiecte sau alte exerciţii indicate de profesor, exerciţii care pot fi încărcate pe forum. În cadrul acestei componente se va putea dezvoltă pentru fiecare student un plan individual de evaluare.

 

  • În cadrul Forumului pot fi puse întrebări, se pot deschide subiecte noi de discuţie sau se va putea participa la cele deja deschise. O dată pe săptămână sau când consideră profesorul că este necesar, va avea loc o ședință de dialog sincron în cadrul camerei de discuţie (chat).

 

  • Studenții vor mai putea accesa: glosar de termeni, sondaje, teme de casă, teste, Wiki, workshop-uri și calendarul de evenimente.

 

 

Mai mult detalii despre platforma LearnEscu dezvoltată de Holisun găsiți aici.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.