fbpx
Recapitulare

Recapitulare

Magazinul dumneavoastră online este o platforma PrestaShop

Platforma PrestaShop este o platformă de comerț electronic ce permite comercianților să-și creeze și gestioneze magazinele online. 

Gestionarea se referă la crearea, modificarea, publicarea produselor și a categoriilor de produse, gestionarea comenzilor și accesul la facturi, și gestionarea si comunicarea cu clienții.

Vă amintim că gestionarea magazinului online este foarte ușoară dacă înțelegeți panoul de administrare a magazinului dumneavoastră.

Click aici pentru detalii suplimentare cu privire la acest subiect..

antet

Odată ce înțelegeți logica și structura platformei, veți putea organiza mult mai ușor conținutul întregii platforme, administrând în mod corect catalogul de produse. Pentru o descriere mai amănunțită vă rog reparcurgeți secțiunea: Administrarea Catalogului de produse Partea 1 – Categorii.

Publicarea și administrarea produselor în platforma dvs. ecommerce este partea vitală a actualizării informațiilor în magazinul online. Adăugarea unui produs este la îndemâna oricărui administrator și nu necesită cunoștințe de specialitate.

antet

Odată ce aveți configurat și publicat pe site Catalogul de produse, o să aveți nevoie să începeți să gestionați comenzile primite. Accesați articolul de prezentarea secțiunii de gestionare a comenzii pentru mai multe detalii.

O platforma actualizata frecvent cu informații noi și de interes pentru clienții/vizitatorii tăi, reprezintă un pas important în comunicarea cu aceștia, fiind un mod pasiv de notificare. Dar să nu uităm că putem construi și un mod mai direct de comunicare și promovare. Aflați mai multe în secțiunea Administrarea si comunicarea cu clientii.

Optimizarea SEO a conținutului website-ului este una din metodele prin care poți atrage noi vizitatori. Iar PrestaShop si platformele de newsletter este articolul în care prezentăm importanța și beneficiile managementului corect al campaniilor de promovare și comunicare activă cu vizitatorii/clienții tai.

nws1

Tot ce iți mai rămâne de făcut este să te asiguri de gradul de securitate a magazinului tău și aplicarea normelor GDPR, să verifici daca căsuțele tale de e-mail sunt corect configurate, si să fructifici la maxim relația ta cu clienții/vizitatorii.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.