fbpx

Noutăți

Prof. Univ. Dr. ing. Oliviu Matei
Prof. Univ. Dr. ing. Oliviu Matei

Cele 7 soluții de digitalizare pentru creșterea organizației tale

Cu aproape 20 de ani de excelență romaneascâ în Cercetare si Dezvoltare IT și clienti la nivel global precum Electrolux sau Airbus, Holisun vine în ajutorul antreprenorilor români prin oferirea de consultanță gratuită în dezvoltarea soluțiilor digitale pentru (r)evoluția organizației tale.

In acest articol vom discuta despre cele 7 soluții de digitalizare care îți vor accelera și eficientiza organizația, in contextul pandemiei COVID-19 și (re)evoluția majoră al mediului de business în care ne aflam.

 

AIDA CRM - pentru IMM-uri, corporații și administrații publice locale

 

AIDA CRM este o platformă de automatizare a sarcinilor repetitive și stimulare a factorilor productivi ai companiilor, folosită deja de partenerii Holisun la nivel global și național.

AIDA CRM a deveni soluția ideală pentru gestionarea afacerilor din multe domenii: consultanță, sănătate, proiectare, administrare imobile, servicii juridice, distribuție, precum si pentru administratiile publice locale.

 

Intră pe https://aidacrm.com pentru mai multe detalii.

 

 

Web development - pentru IMM-uri și Corporații
2440

 

Website de prezentare

Cod și design grafic dedicatCod și design grafic dedicat, pentru un website de prezentare eficient.

E-Commerce

Cele mai noi și complete funcții de comerț electronic pentru profituri ridicate. 

Platformă web personalizată

Platformă dinamică de conținut pentru nevoi web complexe

 

 

 

 Holisun DMS Paperless System - pentru administratii publice și corporații

Poza generica 2

 

Toate procesele vor merge mai bine, cu mai puține costuri și fără stresul legat de erorile și neajunsurile cauzate prin pierderea sau deteriorarea documentelor.

Holisun DMS Paperless System - sistemul complet de gestionare a conținutului pentru organizații publice și private, te va ajuta să-ți construiești un sistem foarte puternic de arhivare electronică și de management al documentelor.

Beneficiile acestei implementări constau în îmbunătățirea trasabilității și securității informațiilor sensibile și asigurarea unui transfer fluid al informațiilor în organizație.

 

 

 

 

 AR Assistance - IMM-uri, corporații și administrații publice locale

 

Soluţie software unică de realitate augmentată pentru asistenţă mobilă la distanţă prin streaming audio și video, AR Assistance reprezintă un real ajutor pentru monitorizare și oferirea serviciilor suport cu mult mai puțin efort și costuri exponențial reduse.

AR Assistance este o soluție ideală în industrie, domeniul medical, prezentări sau traininguri.

 

 

 

 

 

 LearnEscu - platformă de învățare online pentru IMM-uri, corporații și administrații publice locale

E-learning

 

Holisun a dezvoltat această platformă online de e-learning, pentru a veni în sprijinul cursanților și pentru a oferi o experiență educațională de excepție.

LearnEscu sepoate integra la cerere cu o platformă dedicată de videoconferințe, în completarea oricărei necesități de învățare în compania ta.

Aceasta a devenit rapid soluția ideală atât pentru IMM-uri sau corporații care desfășoară frecvent cursuri online, precum și pentru școli, universități sau inspectorate școlare.

 

 

 

 

Soluții personalizate

 

Ai o afacere creativă care nu intră neapărat într-un tipar standard?
Perfect! 

Echipa Holisun este specializată în dezvoltarea proiectelor creative!

Dacă vrei să discutăm despre o soluție de digitalizare specială pentru organizația ta, te așteptăm să ne contactezi iar echipa noastră de cercetare-dezvoltare îți va prezenta cele mai bune soluții.

 

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.